Oferta

Prowadzimy działalność wytwórczą i handlową . Zajmujemy się głównie produkcją zagęszczonego soku jabłkowego oraz aromatu jabłkowego. Główny trzon naszej produkcji stanowi jednak koncentrat jabłkowy, który produkowany jest z najlepszych polskich jabłek, dostarczanych przez sadowników oraz rolników indywidualnych z Polski południowo-wschodniej.

Posiadamy również trzy komory chłodnicze, w związku z czym mamy możliwość schładzania i mrożenia.

Z uwagi na korzystne położenie naszej firmy w centrum Podkarpacia, a więc żyznej i jeszcze nieskażonej okolicy, surowce dostarczane do nas charakteryzują się bardzo dobrymi parametrami jakościowymi.

Parametry zagęszczonego soku jabłkowego:
  1. Parametry fizyko - chemiczne:
    • Brix ref. - 70,0
    • Kwasowość ogólna (w przeliczeniu na kwas jabłkowy przy pH 8,1) - nie mniej niż 3,0
    • Klarowność:
        NTU - max 5,0
        %T - nie mniej niż 90,0
    • Pektyny i Skrobia - nieobecne
  2. Parametry organoleptyczne:
    • Czystość, klarowność - czysty bez zanieczyszczeń, klarowny
    • Barwa typowa dla soku z użytych owoców
    • Smak i zapach charakterystyczny dla soku jabłkowego
Parametry aromatu jabłkowego:
  1. Parametry organoleptyczne i fizyko - chemiczne:
    • Czystość, klarowność - czysty bez zanieczyszczeń, klarowny
    • Barwa - bezbarwny
    • Zapach i smak - charakterystyczny dla jabłek

Polityka Prywatności,   liczba odwiedzin:
© 2024 Net Partners